W dniach 17-18 czerwca w Warszawie odbędzie się wyjątkowe wydarzenie skierowane do uczestników rynku handlu detalicznego: Retail Connect 2015. Nie mogło na nim zabraknąć spółek wchodzących w skład Hicron Group, które na co dzień realizują projekty miedzy innymi w tej branży.

Retail Connect 2015, odbywający się pod hasłem „Zrozumieć i zaangażować klienta” to sukcesor dwóch znanych branżowych wydarzeń: Retail Technology Days oraz Retail Design Trends. Podczas dwóch dni wypełnionych inspirującymi wydarzeniami, uczestnicy będą mieli okazję wziąć udział w panelach dyskusyjnych i prelekcjach, a także zapoznać się z najnowszą ofertą skierowaną do sektora retail w części wystawienniczej.

Firmy Hicron, Rhino i Datarino pojawią się na Retail Connect w roli złotych partnerów wydarzenia: zarówno jako wystawcy, jak i czynni uczestnicy konferencji. Podczas sesji tematycznej „Realne potrzeby – praktyczne narzędzia” Edward Mężyk, CEO w Datarino z Hicron Group, przedstawi najbardziej interesujące narzędzie wspierające dynamikę biznesu w oparciu o rozwiązania Big Data w prelekcji „Mierz, przetwarzaj, udoskonalaj. Narzędzia rozwoju biznesu poDANE na tacy” (początek sesji – 17 czerwca, godzina 13:00).

Serdecznie zapraszamy do udziału w tym niezwykłym wydarzeniu! Więcej informacji na http://retailconnect.pl/