Wrocławska siedziba Hicron już 29 października zmieni się w centrum dyskusji o innowacjach technologicznych dla rynku automotive. Przedstawiciele Hicron, realizujący projekty IT niemal na wszystkich kontynentach, podzielą się swoimi doświadczeniami z zaproszonymi gośćmi.

Odwołując się do konkretnych przykładów zgromadzeni eksperci przedstawią najlepsze praktyki zachodnich firm przy prowadzeniu i optymalizacji procesów biznesowych w oparciu o rozwiązania SAP oraz wymierne korzyści, jakie przyniosły wdrożenia. Swój udział w debacie o perspektywach na rynku automotive zapowiedzieli także eksperci z SAP Polska, miesięcznika Dealer, Związku Dealerów Samochodów oraz Agencji Rozwoju Aglomeracji Wrocławskiej.

SAP Automotive Day organizowany jest dla dealerów, producentów i importerów pojazdów. Chcemy podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami zdobytymi w toku kilkudziesięciu projektów wdrożenia rozwiązań SAP for Automotive. Uproszczenie procesów, eliminacja pomyłek i nadmiernej ilości dokumentów, a także możliwość wyprzedzenia potrzeb klienta i dotarcie z trafną ofertą marketingową to tylko niektóre korzyści, z jakich może skorzystać zarówno partner biznesowy, jaki klient końcowy. Liczę, że to spotkanie będzie miejscem do wielu owocnych dyskusji o przyszłości rynku motoryzacyjnego – mówi Remigiusz Efinowicz, Managing Partner w Hicron.

Szczegółowy program SAP Automotive Day oraz link do rejestracji: www.sap.pl/automotive-day

Udział w konferencji jest bezpłatny.

Zobacz relację z SAP Automotive Day